Rólunk

Nyári programjaink

A járványhelyzet enyhülésével idén nyáron több programot is szervezünk. Imádkozunk, hogy meg tudjuk tartani ezeket az eseményeket, és lelki épülésre szolgáljanak minden korosztály számára.

Presbiteravatás

Még a járványhelyzet előtt döntött úgy gyülekezetünk, hogy Tóth Ferenc testvért presbiterré avatja, és elhívását felismerve kiküldi a Sarkadi misszióba. Az avatásra június 13-án kerül sor a gyulai baptista imaházban. Igét hirdet: Mike Sámuel, kecskeméti lelkipásztor.

Családi nap a Gellén Birtokon

Körösvidéki Egyházkerület szervezésében június 27-én vasárnap egész napos családbarát napon veszünk részt a gyulai Gellén Birtokon. Lesz bibliapark, főzőverseny, dicsőítés. Meghívott előadók: Hegyesi Zita és Dani Zsolt.

Napközis gyermektábor

Június 28 és július 2 között szervezzük hagyományos napközis táborunkat. Idén csak egy hetet tudunk felvállalni hatvan gyermek részvételével. A táborban a bibliai oktatás mellett, kiscsoportos beszélgetések bábelőadások, jelenetek, éneklés, sport és játék szerepel a programokban. Egy nap kirándulást is tervezünk a békéscsabai Csaba Parkba. A tábor zárórendezvényén Pintér Béla énekes lesz a vendégünk.

Gyülekezeti kirándulás, csendesnapok

Július 3 és 5 között Békés-Dánfokon tartjuk az idei gyülekezeti csendesnapunkat. A három napos programban előadások, csoportbeszélgetések, közös éneklés mellett lesz lehetőség a közösség gyakorlására, sportra, pihenésre. Az idei kirándulásunk különlegessége az lesz, hogy a táborban tartjuk új tagjaink bemerítését a táborban levő strandon. Vasárnap este pedig a Zsidók Jézusért Misszió vezetésével széder estet (páska vacsorát) is tartunk. A programokon való részvétel előzetes jelentkezéshez kötött. A részvételi díj: 5000 FT/fő.

Az ifjúsággal még egy napot maradunk majd a táborban és kedd délutánig folytatjuk a csendesnapokat, közösségépítést. Erre is jelentkezni kell a fiataloknak!

Muronyi gyermekmisszió

Július 5 és 9 között a muronyi misszió gyermektáborán veszünk részt segítőként. A tábor az Országos Pünkösdi Cigánymisszió, a Békési Baptista Gyülekezet és a Gyulai Baptista Gyülekezet közös szervezésében valósul majd meg. Itt is bibliatanítás, játék, sport, éneklés szerepel a programban. A pénteki záróalkalmon Pintér Béla fog zenélni!

Tahi tábor

Július 19 és 24 között ismét kerületi gyermektábor lesz Tahiban. A részvétel előzetes jelentkezés alapján történik. A program itt is biblatanításból, csoportbeszélgetésekből, közös éneklésből, sportból, játékból fog állni. A tábor vezetője: Kiss Illés, kondorosi lelkipásztor.

Sarkadi gyermeknap

Idén csak egynapos lesz a sarkadi gyermektábor. Ezen a napon viszont nagyon sokszínű programokkal várjuk a sarkadi gyermekeket és családokat a sarkadi imaház udvarára. Terveink szerint a tábortól kezdve havonta szervezünk gyermeknapot a városban.

Continental Singers koncert

Augusztus 11-én, szerdán ismét a vendégünk lesz a Continental Singers énekes csapata. Az imaházunkban adnak majd koncertet. Hívjuk és várjuk nemcsak a gyülekezetünk tagjait, hanem az érdeklődőket a városunkból és a környező településkről is!

Imádkozzunk programjaink áldásaiért!