Vertikális konferencia

https://vertikaliskonferenciabekes1.webnode.hu/

A Vertikális gyülekezet új utat mutat: Isten az, aki keres minket, mi pedig azok, akiket ő megtalál. A vertikális gyülekezetben Isten megmutatkozik, és ez mindent megváltoztat.

Senki sem mondta, hogy a gyülekezet a biztonságért vagy a kényelemért van. Kiszámíthatónak sem kell lennie. Isten sem ilyen. A gyülekezet azért van, hogy visszafogja a büszkeségünket, összemorzsolja az önzésünket. Egy hely, ahol csillapul a szívfájdalmunk, enyhül a szenvedésünk. Ahol vigasztalást, együttérzést adunk és kapunk. A gyülekezet a közösség és a misszió helye. De Isten nélkül mindez nem lehetséges. Fedezzük fel mindazt, amit Isten adni akar, hogy dicsősége megjelenhessen köztünk. Ha a gyülekezet többé nem rólunk szól, Isten megjelenik, és ő lesz a Főszereplő.

Ha szeretnéd Isten jelenlétét úgy átélni, ahogy soha azelőtt, és a saját szemeddel látni, amint munkálkodik; ha szeretnél úgy felébredni, hogy Hála Istennek, vasárnap van!, és izgatottan készülődni az istentiszteletre, akkor ez a konferencia neked szól.

Információ és Regisztráció ezen az oldalon:

https://vertikaliskonferenciabekes1.webnode.hu/

The event is finished.

Tags:

dátum

2019. 10. 26.
Expired!

időpont

09:00 - 18:00

Labels

Egyházkerület

helyszín

Békési Baptista Gyülekezet
5630 Békés, Teleky u. 39.

Szervező

Körösvidéki Egyházkerület

Facebook