Eredmény(ek) 22 mutatása

Magyarbánhegyesi misszió

2020. július 20-án a magyarbánhegyesi misszió szolgálattevőivel meglátogattuk a gyermekotthon lakóit. A nyár közepén szerettünk volna nekik egy kis vidám napot szerezni. A délután áhítattal kezdődött. Merényi Zoltán lelkipásztor Mefibóset történetéről szólt. Elmondta, hogy egy …

A házasság ízei

Házas est 2020. február 15-én a házasság hete alkalmából. Cikk az eseményről: https://gyulaibaptista.hu/2020/02/17/a-hazassag-izei/

Bemerítés képei

2020. január 26-án kilenc fehér ruhás tett bizonyságot gyülekezetünkben. Az istentisztelet alatt készült fotók válogatása megtekinthető.

Vitalitás konferencia

2020. január 25-én gyülekezetünk adott otthont az országos Vitalitás konferenciának. A találkozóra elsősorban a Körösvidék gyülekezeteiből érkeztek testvérek, de jöttek Debrecenből is. Összesen körülbelül hatvanan vettek részt az egynapos alkalmon.

Ifi szilveszter 2019

2019 utolsó napját fiataljaink az imaházban töltötték. Vendégeink voltak a szegedi, a békési és a kondorosi fiatalok.

Gyermekek karácsonya

December 25-én délután tartottuk a gyermekek karácsonyát az imaházunkban. Különböző szolgálatokkal készültek a gyerekek, majd ajándékokat is kaptak. Igét hirdetett Merényi Zoltán, lelkipásztor. Üzenetében arról beszélt, miért jött el Jézus a világba.

Ifi karácsony

December 21-én ifi karácsonyt tartottunk. Minden fiatal ajándékkal érkezett a találkozóra, és egy “fehér elefánt” játékot játszottunk.

Vox Nova Gyulán

2019. november 23-án, délután gyülekezetünkben adott koncertet a Vox Nova Baptista Férfikar, Szilágyiné Mátyus Elvíra vezetésével. A koncertre megtelt az imaház érdeklődőkkel.

Elegáns ifik találkozója

November 16-án gyülekezetünkben volt a körösvidéki egyházkerület következő ifjúsági találkozója. A találkozó tematikája az öltözködés volt, ezért minden fiatal elegáns ruhában érkezett az estére. Az igehirdetést Merényi Zoltán, lelkipásztor végezte. A tanítás és játék után …

Szolgálattevők csendesnapja

2019. november 16-án tartottuk a szolgálattevők csendesnapját gyülekezetünkben. 40 résztvevővel beszélgettünk a gyülekezetünk jelenéről és jövőjéről. Vendégünk volt Reimer Attila mérnök-teológus és Iván Dániel dicsőítésvezetők.

Hálaadónap

2019. október 13-án tartottuk gyülekezetünkben hálaadó napunkat. Vendégünk volt a hétvégén Nemeshegyi-Horváth György lelkipásztor Hatvanból.