Csoportok

Gyülekezetünkben több kis csoport is működik különböző célokkal. Vannak korosztáklyi csoportjaink, vannak szolgáló csoportok és missziós csoportok.

Imacsoport

Imacsoport

Kéthetente, kedd 6 órától tartjuk imaházunkban rendszeres imaalkalmainkat. A csoportban 6-12 hívő vesz részt rendszeresen. (tovább…)

Tovább
Bibliaóra

Bibliaóra

Minden szerdán 18 órától bibliaórát tartunk imaházunkban. A cél, hogy fejlődjünk az igeismeretben és életvezetési kérdésekkel is foglalkozunk. (tovább…)

Tovább
Házi csoportok

Házi csoportok

Kiscsoport az Újvári-Gyulavári városrészben: Kéthetente csütörtök esténként találkozunk valamelyik testvérünk otthonában. Érdeklődők információt a csoport vezetőjétől, Tóth Zoltántól a 0620-989-0441-es...

Tovább
Magyarbánhegyesi szolgálat

Magyarbánhegyesi szolgálat

A magyarbánhegyesi gyerekek közötti szolgálat Pető Albert egykori medgyesegyházi lelkipásztor és felesége kezdeményezésével indult, majd Kazincbarcikára költözésüket követően a Kegyelem...

Tovább
Női kör

Női kör

A Gyülekezetünkön belül 2010. év eleje óta működő női csoport vagyunk. Kéthetente találkozunk kedd délutánonként tea és sütemény mellett 8-10...

Tovább
Ifjúság

Ifjúság

Jelenleg 30 fiatal jár az alkalmainkra a gyülekezetből és többen vannak az ismerősi körünkből, akik időnként megjelennek programjainkon. (tovább…)

Tovább
Vasárnapi iskola

Vasárnapi iskola

Gyülekezetünkben közel 40 gyermek jár rendszeresen vasárnapi iskolába. Korosztályonként – óvodásoktól a felsősökig – 5  csoportban foglalkoznak velük a tanítók. (tovább…)

Tovább
Bibliaismeret oktatás

Bibliaismeret oktatás

2013-tól nagy örömünkre szolgál, hogy van lehetőségünk részt venni az iskolák életében a hittan oktatás keretein belül. (tovább…)

Tovább
Ugrás fel