Baptista Nőkonferencia

Baptista Nőkonferencia

Május 8-án szombaton 9 és 16 óra között kerül megrendezésre az idei országos baptista nőkonferencia, amelybe online módon csatlakozhatnak be nőtestvéreink.

Konferenciánk főelőadója Uzsalyné Dr. Pécsi Rita. 

Délelőtti előadásán életszakaszaink esélyeiről és veszélyeiről beszél majd „Beteljesedés, vagy leépülés?” címmel. Második előadása kifejezetten a női szempontokra fókuszál. A családi életciklusokat is ebből a nézőpontból tárja elénk, valamint a női agy, problémamegoldás, és kommunikáció jellegzetességeiről is beszél majd nekünk. Kitér a karrier- család feszültségekre, valamint a hitbeli vonatkozásokra is.

A dicsőítésben a Pécsi Szeretetvár Baptista Gyülekezet Női Dicsőítői vezetnek majd bennünket.

Az idei konferencia az online térben zajlik, de két helyszínről közvetítjük nektek.

Az előadások, dicsőítések és élő bejelentkezések a Pécsi Szeretetvár Baptista Gyülekezetből történnek.

A talk showk és néhány más program pedig Budapestről, a Király utcai Huszonhat fok nevű helyről érkeznek hozzánk. Ez egy hatalmas ősoázis tele növénnyel a belváros szívében, egy nagyon zöld, botanikus tér, ahol a természet kel életre egy különleges belső térben.  A mindig 26 fokos 26° Budapest legzöldebb kertje, ahol nincsenek évszakok, csak az igazi, mediterrán nyár, az év minden napján. Ez egy igazán különleges hely közös nagy utazásunkhoz.

További információk

The event is finished.

Tags: ,

dátum

2021. 05. 08.
Expired!

időpont

09:00 - 16:00
Kategóriák

Előadó

 • Uzsalyné Dr. Pécsi Rita
  Uzsalyné Dr. Pécsi Rita

  “A nevelés az Élet szolgálata” – ezt vallom, ennek módjait kutatom, keresem feleségként az önnevelésben, anyaként, tanárként és pedagógiai kutatóként is.

  Mindezt leghitelesebben és legelevenebben Josef Kentenich (a katolikus Schönstatt nevelési és családmozgalom alapítója) organikus pedagógiájában találtam meg. 1991 óta tartozunk a Schönstatt családmozgalomhoz.

  Neveléskutatóként a személyiség hatékony fejlesztése, az érzelmi intelligencia humán tőkévé alakítása érdekel. Legjobban tehát az, hogy hogyan tanítsunk-neveljünk úgy, hogy ne csupán ismereteket, hanem életet alakító tudást és tapasztalatot adjunk át. Ezért tanultam és tanítottam zenét, retorikát, pedagógiai pszichológiát, stratégiai és projekt-menedzsmentet, üzleti kommunikációt, általános és szakdidaktikát, nevelés- és módszertant is, és hasonlóképpen nevelési, önnevelési, életvezetési témájú előadásokkal járjuk férjemmel az országot.

  Az oktatás szinte minden szintjén dolgoztam; óvodát, iskolát alapítottam és vezettem; egyetemen általános módszertant oktattam leendő tanároknak; tankönyvet, taneszközöket írtunk édesapámmal; művészetpedagógiából doktoráltam.

  Ezt a pedagógiát tanítottam a Debreceni Tudományegyetemen, a Károli Gáspár Református Egyetememen, a Széchenyi Egyetemen, és jelenleg az Apor Vilmos Katolikus Főiskola docenseként.

  Amatőr egyházi kórus karnagya is vagyok, a pécsi Bárdos Kórussal a Bazilikában minden vasárnap reggel 8 órakor éneklünk.

Következő esemény

Facebook

Következő események

július 2024
No event found!

Igehirdetések

Gyermektábor

Gyermektábor

Következő események

No event found!

Legújabb igehirdetések

Legújabb képek

Prédikációk

Események

július 2024
No event found!

Események

július 2024
No event found!

Prédikációk

Ugrás fel