2019 hírei

Tahiti: Könyvajánló

Ács Pálné, Tünde a Gyulai Baptista Gyülekezet tagja, három gyermek édesanyja, gyermekápoló és hitoktató. Most jelent meg szerzői kiadásban második könyve, melynek címe Tahiti.

A könyv tiniknek, fiataloknak és örök fiataloknak nyújt segítséget a Biblia tanulmányozásához. 48 témát dolgoz fel az 1. Thesszalonikai levél alapján. Stílusa olvasmányos és gyakorlatias. A napi áhítatok mellett kérdéseket tesz fel az olvasóknak és feladatokat ad a felismert igazságok alkalmazásra.

Hogy miért Tahiti a címe? Az író ezzel utal arra, hogy a bibliaolvasás egy nagy kaland, egy nagy utazás Tanulni-Tapasztalni vágyó Hívő Tinik részére is.

Mindannyian látjuk, hogy a mai tinik milyen keveset olvasnak. Órák hosszat nyomkodják telefonjaikat, vagy számítógépes játékokkal töltik idejüket. Remélem, hogy ez a könyv közelebb hozza számukra a Szentírás üzenetét, s annak ihletőjét, Istent!

A könyv megrendelhető a szerzőtől (atunde.01@gmail.com), vagy megvásárolható a Baptista könyvesboltban Budapesten, a Benczúr utcában.