2020 hírei

50 éve együtt

2020 nemcsak a koronavírus éve, hanem a kerek évfordulók éve is a gyülekezetünkben. Ünnepeltünk már 60, 40, 10 éves házasági évfordulót és még lesz is idén egy 60 éves jubileum, szeptember 20-án, vasárnap délelött egy aranymenyegzőt tartottunk.

Somogyi Ferenc és Csobán Ilona 1970. szeptember 26-án fogadtak örök hűséget egymásnak a gyulai imaházban. Az elmúlt fél évszázad alatt sok örömön és nehézségen mentek keresztül. Isten megáldotta a családot két gyermekkel és öt unokával.

Az ünnepi istentiszteleten Merényi Zoltán lelkipásztor köszöntötte a házaspárt Ádám és Éva történetével. Az igéből kielemte, hogy a házasság szerzője, Isten, aki látta, hogy nem jó az embernek egyedül lenni. Az Úr terve az, hogy a férfi ragaszkodik feleségéhez és viszont. A házasságban tanulja, gyakorolja az ember a hűséget, amely Istennel is összeköt minket.

A gyülekezet részéről Petrás Istvánné, Éva néni köszöntötte igével és virágcsokorral a Somogyi családot. Az unokák részéről pedig Gyarmat Ruben mondott őszinte köszöntő szavakat.

Isten áldja továbbra is a családot!