Vendégünk volt a Magyar Continental Singers

Vendégünk volt a Magyar Continental Singers

Az idei járványügyi helyzet teljesen átírta a nyári programjainkat. Nem tudtuk megvalósítani gyermek és ifjúsági táborainkat, a gyülekezeti kirándulásból is csak egy hétvége maradt. Szerettünk volna legalább egy evangelizációs programot megszervezni. Így jutottunk arra a döntésre, hogy meghívjuk a Magyar Continental Singers csoportot.

Nagyon vártuk a csapat érkezését, jó volt találkozni régi ismerősökkel. A koncert előtt a Gyula TV készített interjúkat a kórus tagjaival. Nem volt teltház a rendezvényen, de ezt a különleges helyzettel lehet magyarázni. Nem is volt baj, hogy nem volt zsúfolt a gyülekeztünk imaháza, de akik itt akartak lenni, azok eljöttek.

Sok olyan ember is eljött, akik nem a gyülekezetünk tagjai, reméljük, hogy máskor is meglátogatnak minket.

A koncert több mint másfél órás volt. A Continental Singers új albumát mutatta be, melynek címe Egyetlen. Gyors és lassú dalok váltották egymást. A dalok között bizonyságtételek és igei üzenetek is elhangzottak. Érzékelni lehetett Isten jelenlétét. Az énekesek hitelesen adták elő a dalokat. Látszott arcukról, tekintetükről az, hogy szenvedélyesen szeretik a Megváltó Jézus Krisztust.

A koncert után lehetőség volt a beszélgetésre, és meg lehetett vásárolni a csoport új cd-jét is. Mind a szervezők, mind a résztvevők, mind a csapat számára emlékezetes marad ez az este. Köszönjük a gyülekezet anyagi támogatását, és az egyéb szolgálatokat!

Ugrás fel