2021 hírei

Baptista Nőkonferencia 2021

Május 8-án szombaton 9 és 16 óra között kerül megrendezésre az idei országos baptista nőkonferencia, amelybe online módon csatlakozhatnak be nőtestvéreink.

Konferenciánk főelőadója Uzsalyné Dr. Pécsi Rita. 

Délelőtti előadásán életszakaszaink esélyeiről és veszélyeiről beszél majd „Beteljesedés, vagy leépülés?” címmel. Második előadása kifejezetten a női szempontokra fókuszál. A családi életciklusokat is ebből a nézőpontból tárja elénk, valamint a női agy, problémamegoldás, és kommunikáció jellegzetességeiről is beszél majd nekünk. Kitér a karrier- család feszültségekre, valamint a hitbeli vonatkozásokra is.

A dicsőítésben a Pécsi Szeretetvár Baptista Gyülekezet Női Dicsőítői vezetnek majd bennünket.

Az idei konferencia az online térben zajlik, de két helyszínről közvetítjük nektek.

Az előadások, dicsőítések és élő bejelentkezések a Pécsi Szeretetvár Baptista Gyülekezetből történnek.

A talk showk és néhány más program pedig Budapestről, a Király utcai Huszonhat fok nevű helyről érkeznek hozzánk. Ez egy hatalmas ősoázis tele növénnyel a belváros szívében, egy nagyon zöld, botanikus tér, ahol a természet kel életre egy különleges belső térben.  A mindig 26 fokos 26° Budapest legzöldebb kertje, ahol nincsenek évszakok, csak az igazi, mediterrán nyár, az év minden napján. Ez egy igazán különleges hely közös nagy utazásunkhoz.

További információk