2014 hírei

Angol tanfolyam 2014

A délelőtti 2X20 fős gyermek csoportok mellett 32 jelentkezőt fogadhattunk az idei angol nyelvtanfolyamon augusztus 4-15. között. A jó légkör megteremtése minden évben segíti a tanulás hatékonyságát. Idén is így történt tanáraink – Ruth Rust, Beth Hafer, Carol Ann Freeman, Jenny Richardson – kedvessége, ötletessége miatt. A nyelvoktatás mellett nem titkolt célkitűzésünk, hogy a létrejövő kapcsolatokon keresztül Krisztusba vetett hitünkről szólhassunk. Kötetlenül a frissítő fogyasztása mellett. Vagy irányítottan egy-egy gondolatsor megosztásával. A két hét alatt 4 alkalommal hívtuk a résztvevőket egy-egy Istennel kapcsolatos mítosz, téves elképzelés újragondolására.

Az első hét záró estéjén Hawai-nap mottóval a vendég tanáraink készültek énekkel, játékkal, étellel. A második hét záró péntekje délelőttjén a szülők tekinthettek bele abba, hogy gyermekik mit tanultak a két hét során. Este pedig a diákok szervezésében a magyarsággal kapcsolatban telt a tanfolyam záró magyar este.

Köszönet tanárainknak áldozatos fáradozásukért. Köszönet diákjainknak helytállásukért, kedvességükért. És köszönet Gyülekezetünknek minden segítségért – vendégfogadásért, tolmácsolásért, ételkészítésért, rendrakásáért, imádságért. És a fel nem sorolhatókért.

Matuz József

 

[nggallery id=27]