Rejteki ifi kirándulás, 2014. 08. 13-17.

Rejteki ifi kirándulás, 2014. 08. 13-17.

Az idei kirándulásnak remek célpontot választottunk, olyat, amit még térkép sem jelöl. Az indulás napján nem csak az útvonal, de a cuccok kocsiba pakolása is lehetetlen feladatnak tűnt. Szerencsére az ifi szereti a zenét, így nem volt nagy áldozat Rolanddal (szinti) osztozni az 5 személyes Toyota hátsó ülésén.

Néhány órás kocsiút után megérkeztünk a rejteki kutatóházhoz, mely egy erdő melletti tisztáson található, és tökéletes helyszíne kikapcsolódásnak, felüdülésnek. Hasonló célt szolgált mindjárt az első napra beharangozott „könnyű túra”, 9 km-es hosszúságával, és kisebb, nagyobb emelkedőivel. A fizikai megpróbáltatások után a többi napon a kultúra felé vettük az irányt, jártunk Diósgyőrben, felmentünk a miskolci kilátóba, és megnéztük Magyarország leghosszabb vízesését Lillafüreden.

Jó volt együtt lenni, tanulni Istentől és egymástól, komolyan beszélgetni, imasétálni vagy épp hajnalig vicces sztorikon nevetni.

Hiányoztatok, akik nem tudtatok eljönni, de cserébe a beszámoló képei alapján pontosabb képet kaphattok, miképpen alakult az elképesztő ifi kirándulás. Elképzelhetetlen, hogy jövőre kihagyjátok!

Tóth Edina

 

Ugrás fel