Isten begyógyítja a múlt sebeit

Isten begyógyítja a múlt sebeit

Átlagos, normális családban nevelkedtem fel, de csak az apai nagymamám volt hívő, ő mesélt nekem Istenről és ő tanított imádkozni.

Sem gyermekkoromban, sem fiatalkoromban nem értettem, éreztem semmit e téren. Sok hibát, bűnt követtem el, konkrét céljaim nem igazán voltak. Nem egyszerű, nehéz életem volt, már 19 évesen anya lettem, főiskolát abba hagytam, házasságot is kötnöm kellett ami nem tartott sokáig. Aztán idő múltán ismét egy rossz kapcsolatot létesítettem, amiből született két kis gyermekem és csak ők voltak a boldogságaim.A mindennapos viták, veszekedések, félelmek, bántalmazások próbáltak Isten felé vinni, de mindig, minden téren akadályozva voltam. Édesapám hirtelen elvesztése is nagyon megviselt, ezután már többször volt pánikrohamom is.

Bizonyságtétel bemerítéskor

Borzalmas, rettegő, céltalan életem a gyerekekkel 2019. július 15-én ért végett, ekkor éreztem meg igazán először a Mi Urunk jelenlétét és ekkor volt az első hálaadásom neki.

Úgy érzem, hogy ez az este és a következő pár nap volt az én damaszkuszi utam és megtörtént a pálfordulás. Hirtelen megváltozott az álláspontom, a viselkedésem, véleményem.

A pszichológusaim és Családsegítőim támogatása mellett elkezdtem olvasni a A mai igét és keresztény oldalakat,így már érezhető volt a változásom.

Férjével, Attilával

2019 decemberében kaptunk egy meghívást a Gyulai Baptista Gyülekezet vacsorájára, mely alkalmon való részvétel annyira megragadott és a fogadtatás, törődés is olyan volt,mint amikor az anya a gyermekét dajkálja, hogy további meghívásra mi is elkezdtünk járni az istentiszteletre, amikor csak tudtunk a munkától és a járvány helyzettől. Az életemben új kitűzött célok alakultak ki, mióta hiszek Jézus Krisztusban!

Az életem, életünk megváltozott, megismertem most már a férjem ami számomra egy Isteni csoda. Sokat formálódtunk és formálódunk, félelem nélküli, tiszta, teljes szeretetben, szerelemben élünk a gyermekeinkkel.

2020. október 17- én áldást kérve házasságunkra, házasságot kötöttünk,azóta még jobban érezzük az áldást családunk, életünkön a tanításokkal együtt.

Anett és családja

Engem nagyon mélyen megérintett Isten aki egyszülött fiát adta értünk, ezért elkezdtem egy Biblia tanulmányozó tanfolyamot Ácsné Tündinél, amiért hálás vagyok az Úrnak,mert biztosra megéreztem az én elhívásom és a másik kitűzött célom, ezért jelentkeztem a Baptista Teológiai Akadémiára, lelkigondozó szakra, mert szeretnék segíteni másoknak, legfőképp bántalmazott anyukáknak és gyerekeknek, hogy ők is megérezve Isten szeretetét, Krisztusi hittel, szeretetteljes, boldog, nyugodt életet élhessenek mint Én/Mi. Hálás vagyok az Úrnak az új szívemért és szeretném a régi múltat eltemetni, az új szívemmel, új életet élni.

Ugrás fel