Gyülekezeti tábor 2024

Gyülekezeti tábor 2024

Idén augusztus 6-10 között szervezzük gyülekezeti kirándulásunkat az erdélyi Székelyjón. A cél, hogy öt napot együtt töltsünk egy csodálatos környezetben.

A program most is hitmélyítő előadásokból, sportolásból, kirándulásból, játékból, éneklésből, és sok-sok beszélgetésből fog állni. Hívogathatunk kívülállókat is: barátokat, munkatársakat, osztálytársakat…

A tábor témája a „látás Istene” lesz. Olyan kérdésekről beszélgetünk: Milyennek lát Isten? Mit lát az életedben? Milyennek látjuk Őt? Vakok, látók és gyengénlátók. Látás a személyes életemre nézve. Látás a gyülekezet életére nézve.

Egy idézet a téma kapcsán: „Isten más. Ő mélyebbre és messzebbre lát. Átlát a külső megjelenésen, a színes- szagos csomagoláson. A mosoly mögött látja a fájdalmat, a magabiztos fellépés mögött a bizonytalanságot, a félénkség mögött az érző szívet, a bukdácsolás mögött az iránta való bizalmat és hitet. A jelen keménysége mögött a múlt sérüléseit, a ma nehézségein túl a holnap győzelmeit is. Annak lát, akinek teremtett, amilyennek álmodott, akivé formálni szeretne.” Révész Szilvia

A részvétel feltétele az előzetes jelentkezés, a gyülekezetben megtalálható jelentkezési lapon. A szállás és étkezés költsége: 54.000,-FT/fő. 3 év alatt a részvétel ingyenes, 3-12 éves gyermekek 50% kedvezményt kapnak. 

A szállás a keresztény Sequoia Panzió-ban lesz. Az Üdülőhely egy panziót, 80 szobát, amelyből 35 saját fürdőszobás és 45 előszobából nyíló fürdőszobás, tanácstermet, ebédlőt, medencét, kötélhidat, focipályát bocsát vendégek rendelkezésére.

Web: www.pensiuneasequoia.ro

Cim: Székelyjó, 211 G szám, Kolozs megye, Románia

Ugrás fel